14.4.2022

Näin saat yrityskuvat, jotka huomataan

Hyvät yrityskuvat jäävät mieleen ja kiinnittävät asiakkaan huomion. Siksi niihin kannattaa panostaa.

Milloin olette viimeksi päivittäneet firmanne yrityskuvat? Vai onko niin, että kotisivuiltanne löytyy vain ja ainoastaan kuvapankeista napattuja ilmaiskuvia? Oli asia miten tahansa, laadukkaat yrityskuvat maksavat itsensä ennen pitkään takaisin moninkertaisena.

Elämme aikaa, jolloin jokainen yritys – koosta riippumatta – tarvitsee ammattilaisen ottamia yrityskuvia. Niitä tarvitaan paitsi kotisivuille, myös LinkedIniin, Instagramiin, Facebookiin ja kaikenlaiseen viestintä- ja markkinointikäyttöön esitteistä mainoslehtisiin. Jos kuvia ei ole, tai ne edustavat vuotta 2001, yrityksen on vaikea antaa ulospäin uskottavaa vaikutelmaa, jolla erottua kilpailijoista.

Jos yrityksenne on suomalainen ja haluaa tätä korostaa, miksi käyttäisitte visuaalisessa viestinnässänne kuvia, jotka on otettu Amerikassa?

Yrityskuvat voi ottaa esimerkiksi toimistomiljöössä.
Kun kuvaaja osaa asiansa, kameran edessä on luontevaa olla.
Onnistuneet yrityskuvat eivät edellytä pönötystä. Päinvastoin.

Hyvät yrityskuvat myyvät

Kuvittele, että saatte eteenne autenttisen pinon työntekijöistänne otettuja yrityskuvia, joissa näkyy elämää. Sellaisia kuvia, joissa kukaan ei pönötä luonnottomasti valkoisen taustan edessä väkinäisen hymyn kera, vaan sellaisia dokumentaarisia otoksia, jotka voittavat kuvapankkien kuvituskuvat mennen tullen ja korostavat työyhteisönne hyvää henkeä ja pöhinää. Kuvittele juuri teille räätälöityjä kuvia, joita kilpailijoiden on mahdotonta ottaa uusiksi.

Miksi ammattivalokuvaajan ottamat yrityskuvat sitten kannattaa ottaa? Syitä on lukuisia. Ensinnäkin saatte laadukkaan valikoiman erilaisia juuri teidän toiveita varten toteutettuja otoksia, joita voitte hyödyntää kaikissa kanavissa. Toisekseen, hyvät kuvat houkuttelevat lisää asiakkaita ja sitä kautta lisäävät yrityksenne myyntiä.

Mieti vielä lisää. Haluatteko, että firmanne työntekijät edustavat yhtenäisissä kuvissa LinkedInissä vai haluatteko, että yhdellä on Kanarialla otettu selfie ja toisella edellisessä työpaikassa otettu 12 vuotta vanha valokuva? Parhaimmassa tapauksessa yrityksen brändi näkyy myös kuvissa. Hyvä yrityskuva herättää mielenkiinnon ja myy. Joskus siihen riittää aito hymy, joka paistaa asiakkaalle asti näppäimistön toiselle puolelle.

Ota yhteyttä, jos haluatte toimistoonne kuvaajan, joka ei käske ketään hymyilemään, vaan saa ihmiset nauramaan!

Työntekijäkuvia ei aina tarvitse ottaa tylsissä studio-olosuhteissa.
Parhaimmillaan yrityskuvia voi hyödyntää moneen eri tarkoitukseen.
Jaa, jos kolahti:
Haluatko uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin? Liity tilaajien joukkoon!
Loading
Journalisti on vastuussa ensisijaisesti lukijoilleen

En opiskellut journalistiksi sen vuoksi, jotta voisin antaa ilmaista näkyvyyttä yrityksille. Opiskelin journalistiksi siksi, koska halusin saada ammatin, jonka kautta voin vaikuttaa kahvipöytien puheenaiheisiin ja ennen kaikkea siihen, kenelle mediassa annetaan ääni. Se on edelleen perimmäinen syy, miksi haastattelen mielelläni ihmisiä, joilta kukaan muu toimittaja ei vielä ole kysynyt mitään. Ilahdun edelleen joka kerta, kun […]

Jaa, jos kolahti:
Lue lisää
Näin saat yrityskuvat, jotka huomataan

Hyvät yrityskuvat jäävät mieleen ja kiinnittävät asiakkaan huomion. Siksi niihin kannattaa panostaa. Milloin olette viimeksi päivittäneet firmanne yrityskuvat? Vai onko niin, että kotisivuiltanne löytyy vain ja ainoastaan kuvapankeista napattuja ilmaiskuvia? Oli asia miten tahansa, laadukkaat yrityskuvat maksavat itsensä ennen pitkään takaisin moninkertaisena. Elämme aikaa, jolloin jokainen yritys – koosta riippumatta – tarvitsee ammattilaisen ottamia yrityskuvia. […]

Jaa, jos kolahti:
Lue lisää
Cavalier kingcharlesinspanieli – rotu, jonka kasvattamisen pitäisi olla kiellettyä muuallakin kuin Norjassa

Cavalier kingcharlesinspanieli on luonteensa puolesta yksi maailman hienoimmista koiraroduista. Harmi vaan, että se on vuosikymmenien aikana jalostettu niin sairaaksi, että rodun kasvattamisen pitäisi olla eläinsuojelurikos. En ihmettele, miksi Norjan oikeus kielsi cavalierien jalostamisen. "Onneksi oma harrastusyksilöni on kallonsa kanssa täysin terve, ja olen siitä ylpeä." Näin minulle yleensä kommentoidaan, kun linkkaan johonkin Facebook-ryhmään uutisen, jossa […]

Jaa, jos kolahti:
Lue lisää

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Huulipunaa hampaissa ja
  hemmetisti hyviä ideoita
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some