Freelancer-kirjoittaja, jolta saat sekä tekstit että kuvat

Tuntuuko siltä, että sinulla ei riitä tarpeeksi aikaa kirjoittamiselle? Tai ehkä et oikeastaan edes pidä sanojen asettamisesta peräkkäin. Jos näin on, kirjoittaminen kannattaa ulkoistaa. Freelancer-kirjoittaja on monesti kullanarvoinen tekijä, jonka avulla saavutat tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin.

Olipa kyseessä sitten artikkelisarja kotisivuille tai puhutteleva blogiteksti, kauttani saat sisällöntuotantoa todennäköisesti huomattavasti ketterämmin kuin isolta viestintätalolta. Kun sinun ei tarvitse lähetellä toiveitasi kymmenelle eri tekijälle ja selittää kaikkea erikseen, tekstituotanto hoituu sutjakkaasti.

Tehdään kuitenkin jo tässä vaiheessa selväksi, että minun kauttani sinä ET saa:

 • Sisältöjä kasinopeleistä
 • Tuotetekstejä verkkokauppaan
 • Tiedotteita
 • Uutiskirjeitä

Yllä mainitut tekstityypit sopivat paremmin viestintäasiantuntijoille tai copywritereille, mutta tällä hetkellä luet journalistin laatimaa kirjoitusta. No, mitä minulta sitten oikein saa?

 • Blogitekstejä ja räätälöityjä kuvia (ei, en etsi sinulle geneerisiä kuvapankkikuvia, koska satun olemaan myös ammattivalokuvaaja)
 • Pitkiä SEO-optimoituja artikkeleja, jotka sopivat kotisivuillesi
 • Somesisältöjä
 • Yritys- ja asiakastarinoita journalistisella twistillä (kuvien kera, jos tarpeellista

Miksi journalisti on hyvä valinta freelancer-kirjoittajaksi?

Tiedän, miten lukijat saa koukkuun ja osaan erottaa jutun kärjen. Yrityksen verkkosivuille ei kannata laittaa tekstiä, jonka jaksaa lukea vain toimitusjohtaja. Toimittajataustainen freelancer-kirjoittaja osaa kysyä haastateltavilta oikeat kysymykset ja kirjoittaa niin, että viesti menee jakeluun.

Kuinka paljon kirjoittamisen ulkoistaminen maksaa?

Kirjoitustyön lopullinen hinta määräytyy projektikohtaisesti, mutta haluat ehkä kuulla, mitä suunnilleen veloitan? Jos kuvitellaan, että haluat kotisivuillesi noin 5000 merkin artikkelin, jossa neiti X kertoo työstään firmassanne. Lisäksi tekstin yhteyteen tarvitaan henkilökuvia neiti X:stä.

Sovin tapaamisen neiti X:n kanssa yrityksenne tiloihin, jossa haastattelen ja kuvaan hänet. Sen jälkeen toimitan teille sovitussa ajassa sekä tekstin että 5–8 kappaletta viimeisteltyjä kuvia.

 • Teksti alk. 400 euroa
 • Kuvat alk. 300 euroa

Jos haluat tietää tarkan loppusumman, laita viestiä tai rimpauta ja kerro, minkälainen kirjoitusurakka sinulla on tarjolla. Ennen yhteydenottoa tsekkaa vielä taustani ja referenssit, niin tiedät, kuka sinulle vastaa.

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some