Kiinnostaako yrityskuvaus? Helsinki on kaupunki, josta löytyy lukuisia kuvausmahdollisuuksia

Yrityskuvaus on asia, jota ei kannata ulkoistaa kuvapankeille. Helsinki on ydinaluettani, joten palvelen ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla toimivia yrityksiä.

Kaipaatko yrityksellesi valokuvia, joilla saat viestittyä ydinosaamisestanne eteenpäin? Tarkkaan räätälöidyt ammattivalokuvaajan ottamat kuvat voittavat aina geneeriset kuvapankkikuvat, jotka löytyvät muidenkin yritysten sivuilta. Erotu siis mieluummin joukosta ja pyydä ammattikuvaaja ikuistamaan oleellisuudet. Yrityskuvaus onnistuu myös toimiston ulkopuolella. Etenkin, kun kuvausmiljöönä toimii Helsinki.

Yrityskuvaus on sijoitus, joka kannattaa

Tarvitsitpa kuvia työntekijöistä, tuotteista tai tilanteista, voin olla avuksesi. Otathan huomioon, että olen erikoistunut journalistiseen kuvaukseen, eli kuvaustyylini on dokumentaarinen. Jotta tiedämme, olemmeko hyvä match, ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi.

Mitä laajempi kuvapankki yritykselläsi on käytössä, sitä helpommaksi viestinnän tekeminen muuttuu. Kuvia suunnitellessa kannattaa huomioida esimerkiksi niiden yhteneväisyys. Jos esittelet henkilökuntasi verkkosivuilla niin, että jokaisen kuvan taustat eroavat toisistaan, lopputulos on yleensä sekamelska. Valitse siis kuvaaja huolella, jotta voit työskennellä saman ihmisen kanssa jatkossakin.

Mihin kaikkeen yrityskuvia sitten oikein tarvitaan? No, ennen kaikkea ihmisten kuvaamiseen. Harva yritys haluaa tänä päivänä olla kasvoton. Verkkosivujen lisäksi kuvia tarvitaan esitteisiin, mainoksiin ja esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin. Ostamalla jatkuvat käyttäoikeudet kuviin voit olla varma siitä, etteivät otokset vanhene ihan heti.

Monet yritykset tekevät virheen siinä, etteivät ne panosta laadukkaisiin valokuviin. Ulkopuolisen silmiin lopputulos ei välttämättä näytä houkuttelevalta. Vanhentuneet ja puutteelliset kuvat eivät herätä kenenkään luottamusta, päinvastoin. Raikas visuaalinen ilme ja selkeä brändi herättävät mielenkiinnon ja luottamuksen. Parhaimmillaan kuva voi pysäyttää ja johtaa kauppaan. Mieti siis, millaisen mielikuvan haluat antaa yrityksestäsi eteenpäin? Välitätkö kuvista lainkaan?

Yrityskuvaus on aina hyvä idea. Sen kanssa ei kannata odotella liian pitkään, sillä kilpailijat ovat jo ohituskaistalla. Ota siis yhteyttä nyt, älä viidestoista päivä. Hoidetaan kuva-asiat kerralla kuntoon!

"Valokuvauksen saralla osaamiskenttäni on laajempi ja monipuolisempi kuin yksi kapea genre. Eri mediataloissa työskentely on suunnannut taitojani etenkin henkilö-, uutis-, reportaasi- ja kuvituskuvaukseen. Ominta aluettani on henkilökuvaus miljöössä sekä reportaasikuvaus. Jos kaipaat valkoista taustaa vasten otettuja pönötyskuvia, en ole etsimäsi kuvaaja."

Yrityskuvaus takaa sen, että firmanne käytöstä löytyy personoidut valokuvat.

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some