Ylioppilaskuvaus miljöössä – Näin saat ajattomat YO-kuvat

Ylioppilaskuvaus miljöössä antaa kuvattavalle lukuisia mahdollisuuksia. Ammattikuvaajan näkökulmasta ulkona tapahtuva kuvaus voittaa studiopönötyksen.

Haluatko katsella 50 vuoden päästä piirongin päältä kuvaa, jossa istut ruusu kourassa lakitettuna studion jakkaralla ja yrität hymyillä väkinäisesti? Toivottavasti et.

Voit pelata varman päälle ja kuvauttaa itsesi miljöössä, jossa ylioppilaskuvaus voi tuntua jopa elämykselliseltä. Jos kuvaus jännittää, ammattilainen saa sinut unohtamaan kameran. Parhaimmillaan lopputulos on sellainen, jossa olet rennosti oma itsesi.

Suomi on tuhansien lokaatioiden luvattu maa. Meiltä löytyy niin luonnollisia maalaismaisemia kuin urbaaneja kaupunkinäkymiä. Siksi kuvien tausta kannattaa valita omien personaallisten mieltymysten mukaan, ei vanhojen perinteiden. Vuoden 2021 ylioppilaskuvaus voi siis näyttää toisenlaiselta kuin vuoden 2001.

Miltä kuulostaisi valmistujaiskuvaus meren rannalla tai kantakaupungin vanhojen kerrostalojen kupeessa? Kun panostat ylioppilaskuvauksiin nyt, sinun ei tarvitse muutaman vuoden päästä harmitella, miksi sinulla ei ole kuvia yhdestä elämäsi merkkipaalusta.

Yo-kuvaus voidaan toteuttaa joustavasti silloin, kun sinulle sopii parhaiten. Varsinainen valmistujaispäivä on usein kiireinen, joten monet suosivat kuvausta toisena ajankohtana. Oleellisinta on, että saavut kuvauksiin hyvillä mielin, ilman turhaa stressiä tai jännitystä.

Parhaat kuvauspäivät varataan ajoissa, joten valokuvaajalle kannattaa laittaa viestiä mieluummin liian ajoissa kuin liian myöhään. Jos koet, että minä olen juuri sinulle sopiva valokuvaaja, laita viestiä ja kerro toiveistasi.

Ylioppilaskuvaus miljöössä 390 euroa (sis. alv.) 
Hinta sisältää kuusi viimeisteltyä digikuvaa, jotka saat valita noin 20 otoksen esikatselugalleriasta.

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some