Ylioppilaskuvaus Helsinki | Valokuvaaja Jenna Lehtonen

Onko ylioppilaskuvaus ajankohtaista? Helsinki tarjoaa hulppeat puitteet lakkipään kuvaukseen. Varaa aika miljöökuvaukseen hyvissä ajoin! Laita viestiä tai soita, niin hoidetaan kuvapolitiikka kuntoon.

Milloin ylioppilaskuvaus kannattaa hoitaa?

Monesti ylioppilaskuvat otetaan samana päivänä, kun lakki painetaan päähän. On kuitenkin myös muita vaihtoehtoja kuin kiireinen lauantaipäivä, jolloin koko suku haluaa juhlistaa uutta ylioppilasta. Voit varata kuvauksen myös sellaiselle päivälle, jolloin lakkipäällä on vapaampi aikataulu. Kesäaikaan valo on parhaimmillaan nousevan ja laskevan auringonaikaan, joten siinäkin mielessä keskipäivän aurinko kannattaa mahdollisuuksen mukaan skipata.

Paljonko ylioppilaskuvaus maksaa?

Veloitan Helsingin alueella miljöössä tapahtuvasta ylioppilaskuvauksesta 390 euroa. Hinta sisältää kuusi viimeisteltyä digikuvaa, jotka asiakas saa valita noin 20 otoksen esikatselugalleriasta. Lisäkuvat kustantavat 30€/kappale.

Kuvaatko lainkaan ylioppilaan studiokuvia?

Minulla on Vartiokylässä kotistudio, jota voi hyödyntää kuvauksissa talviaikaan. Suosittelen kuitenkin asiakkailleni ehdottomasti miljöökuvausta, koska Helsinki on täynnä upeita lokaatioita. Lisämaksua vastaan ylioppilaskuvaus järjestyy myös esimerkiksi kauniissa kartanossa, huvilassa tai muussa vuokrattavassa tilassa.

Voiko ylioppilaskuvauksen ohessa ottaa perhekuvia?

Perhekuvat onnistuvat luontevasti ylioppilaskuvien kanssa samana päivänä, mutta se luonnollisesti kasvattaa myös kustannuksia. Ilmoitathan kuvaajalle toiveistasi etukäteen, sillä kuvaamiseen on varattava riittävästi aikaa.

Onko Itä-Helsinki hyvä miljöö, kun kyseessä on ylioppilaskuvaus?

Itäinen Helsinki on kotikenttäni, jonka kuvauslokaatiot tunnen poikkeuksellisen hyvin. Toivoitpa sitten kuviisi urbaania kaupunkia, merellisyyttä, luontoa tai historian havinaa, idästä löytyy sitä kaikkea. Kerro toiveesi, niin minä kerron niihin sopivat vaihtoehdot.

ylioppilas
Yliopilaskuvaus miljöössä on erinomainen vaihtoehto Suomen suvessa.

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some