Valokuvaaja | Helsinki

Valokuvaaja Jenna Lehtosen toimialue on Helsinki. Keikat onnistuvat myös lyhyellä varoitusajalla. Ota yhteyttä ja kerro, mikä on kuvaustarpeesi.

"Ani harva pummaa ventovieraalta venekyydin saadakseen kuvan lähempää, kirjoittaa ymmärrettävästi avaruusfysiikasta ja jatkaa keikkaa vielä sen jälkeen, kun karhu on vienyt kengän jalasta. Minä teen niin."

Jennan kertomaa:

Soitan mieluummin ovikelloa kuin jätän viestin äänimerkin jälkeen. Kuvaan ja kirjoitan yleensä siellä, missä tapahtuu. Juttujani on julkaistu sanomalehdissä Helsingistä Kuusamoon. Teen niin henkilöhaastatteluja, reportaaseja, uutisia kuin ilmiö- ja lifestyle-juttuja.

Otan nopeasti haltuun aiheet, ihmiset ja ilmiöt. Minut voi lähettää keikalle niin laamatilalle kuin sairaalaan. Ihmiset ovat syy, miksi rakastan työtäni. Palaan keikalta kotiin aina vähän viisaampana, tarinan ja kuvien kera. Tässä työssä ei tulla koskaan valmiiksi, siksi se myös kiinnostaa.

Jos arvostat alan koulutusta ja kokemusta, minulta löytyy sekä tutkinto että työkokemusta. Vuosien varrella olen työskennellyt muun muassa iltapäivälehdissä, Koillissanomissa ja Aamulehdessä sekä toimittajan että lehtikuvaajan rooleissa. Tällä hetkellä juttujani voi bongata muun muassa Helsingin Sanomista. Vaikka kirjoitan pääsääntöisesti lehtiin, teen mielelläni myös journalistisin keinoin toteutettuja sisältöjä yrityksille. Esimerkiksi Pauligille olen toteuttanut kaupunkikahveista kertovan juttusarjan, jonka löydät portfoliostani. Tutustu rauhassa juttunäytteisiini, niin tiedät vähän enemmän. Vakoile halutessasi myös LinkedIn-profiilini.

Olen erikoistunut journalistiseen kuvaan ja lehtikuvamainen tyyli kattaa kaiken tekemiseni. Eri mediataloissa työskentely on suunnannut taitojani etenkin henkilö-, uutis-, reportaasi- ja kuvituskuvaukseen. Ominta aluettani on henkilökuvaus miljöössä sekä reportaasikuvaus. Ennen kuin otat yhteyttä, muista tutustua portfoliooni. Tsekkaa myös haastatteluni siitä, mitä kuvaukseen kannattaa pukea päälle.

* Toim. huom. Jos etsit sivutoimisesti valokuvausta harrastavaa insinööriä, rakastat valkoista taustaa vasten otettuja pönötyskuvia tai ajattelet, että työni on napin painamista, nyt taisi tulla väärä numero.

Kauttani onnistuu muun muassa:

-Henkilökuvaus miljöössä, alk. 390 €

-Lehtikuvaus uutisista reportaaseihin

-Brändi- ja yrityskuvaus eli B2B

-Kuvat markkinointiin ja viestintään

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some