Onko valokuvaus ajankohtaista? Helsinki on mahdollisuuksien kuvausmiljöö

Milloin viimeksi olet kuvauttanut itsesi ammattilaisella? No niinpä, siitä saattaa olla aikaa. Olet ehkä muuttunut siitä viime kerrasta. On täysin tavallista, että kuvaajan luona käydään ehkä kerran elämässä, mutta ei sen tarvitse mennä niin. Jos arvostat kuvia, ikuistat itsesi, perheesi tai elämäsi merkkitapahtumat useaan otteeseen. Jokainen meistä tietää, miten hauskaa on käpertyä viltin alle katselemaan vanhoja valokuvia. Ne tuottavat iloa jälkipolville senkin jälkeen, kun meidän maallinen aikamme päättyy.

Joku minua viisaampi on todennut, että itse asiassa historiaa ei kirjoiteta, se kuvataan. Tuossa lauseessa piilee isompi pala totuutta. Kun katselen isovanhempieni kuva-albumeita, aika pysähtyy hetkeksi. Toivoisin, että saisin kuulla kuvissa näkyvien ihmisten tarinat. Kuulla, millainen kohtalo oli maanviljelijällä ja sillä, joka seisoo laitumella lehmän vieressä. Samalla tiedotan, mikä valtava määrä historiaa makaa haudoissa, joiden arkuissa lepää ihmisiä, joista ei otettu yhtäkään valokuvaa.

Helsinki on kuvaajan paratiisi

Nykyään tilanne on toisenlainen. Kuvia on enemmän kuin ihmisiä, eikä kameratkaan ole enää kalliita. Kuvaa ei kuitenkaan edelleenkään ota kamera, vaan ihminen sen takana. Siksi valokuvaus kannattaa aina ulkoistaa ammattilaiselle. Lupaan, ettet kadu sitä päätöstä koskaan.

Jos haluat tulla kuvatuksi Helsingissä, kaupunki on mahdollisuuksia pullollaan. Haluatko kuvia, joissa kävelet keskellä kantakaupungin bulevardeja vai haluatko mieluummin istahtaa lähiöpuiston penkille? Etsitpä sitten CV-kuvaajaa tai henkilöohjaukseen erikoistunutta lehtikuvaajaa, voin olla avuksesi.

Olen työskennellyt Suomen suurimmissa lehtitaloissa lehtikuvaajana ja kuvannut lukuisia yksityishenkilöitä, virkamiehiä ja kaiken maailman vääpeleitä jo yli 10 vuoden aikana. Tulen toimeen muuttuvissa tilanteissa, enkä pelkää uusien ihmisten kohtaamista. Tutustu portfoliooni rauhassa, niin huomaat, mitä kaikkea olen viimeisten vuosien aikana kuvannut. Valokuvaus on intohimoni, mutta ennen kaikkea se on rakas työni, jota toivottavasti arvostat yhtä paljon kuin minä.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voin olla avuksesi! Tee se jo tänään.

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some