Näin natiivimainonta saa viestisi perille

Onnistunut natiivimainonta muistuttaa journalismia, mutta käytännössä kyse on maksetusta mainonnasta, jonka sisällöstä päättää mainostaja.

Se pysäyttää lukijan ja koskettaa. Olet ehkä törmännyt verkkolehtiä lukiessa artikkeleihin, joiden yläpuolella lukee mainos, vaikka tekstit muistuttavat teknisesti lehden journalistisia sisältöjä. Natiivimainonta voi tarkoittaa esimerkiksi tekstiä, kuvia tai videoita. Käytännössä kyse on kaupallisista sisällöistä, jotka mainostaja – esimerkiksi rakennusalan yritys – ostaa saadakseen asialleen näkyvyyttä.

Natiivimainonta on tehokas keino kertoa sellaisista asioista, jotka vaativat ympärilleen muutakin kuin yhden mainoslauseen. Haluatko kertoa perheyrityksenne syntyhistoriasta tai siitä, että avasitte juuri uuden toimipisteen, johon etsitte työntekijöitä? Natiivimainonta tarjoaa tällaisiin tilanteisiin ratkaisuja, joiden avulla tavoitat oikean yleisön ja saat viestisi perille.

Kun ulkoistat natiivimainontakampanjan isolle mediatalolle, maksat todennäköisesti työstä, jonka jättiläinen teetättää pienellä freelancerilla polkuhintaan. Toki saat tekstin ympärille uskottavan ympäristön ja laajan markkinointikoneiston edut, mutta on olemassa muitakin keinoja, joiden avulla voit tavoittaa kohderyhmäsi huomattavasti edullisemmin.

Kaikki hyvät kirjoittajat ja valokuvaajat eivät nimittäin työskentele mediatalojen palkkalistoilla. Osa meistä työskentelee itsenäisinä yrittäjinä, ja siihen on syynsä.

Hakukoneoptimoitu natiivimainonta tuo pitkäaikaista hyötyä

Kaipaatko yrityksellesi ajatonta sisältöä, josta on pidempiaikaista iloa? Tällöin suosittelen hakukoneoptimoituja natiivisisältöjä, jotka sidotaan yrityksenne strategian ympärille. On palkitsevaa tietää, että parhaassa tapauksessa yhden asian googlettaminen johdattaa oikeat asiakkaat juuri teidän luoksenne. Se on mahdollista silloin, kun natiivimainonta on SEO-optimoitua. Hyvät sisällöt menevät helposti harakoille, ellei tekstejä tuota hakukoneosaamisen päälle ymmärtävä ammattilainen.

Kun haluat lisätä myyntiäsi tai kaipaat uusia asiakkaita, natiivimainonta tuo brändisi lähemmäs kuluttajia. Minun kauttani voit ostaa natiivimainontaa muun muassa Itä-Helsinki -mediaan, joka tavoittaa etenkin Itä-Helsingin alueella asuvat ihmiset. Tarvittaessa hoidamme natiivikampanjan toteutuksen avaimet käteen -periaatteella alkaen suunnittelusta ja päättyen loppuraportointiin.

 • Hyvät natiiviartikkelit herättävät lukijan kiinnostuksen yritystäsi kohtaan
 • Onnistunut natiivikampanja tuo pitkäaikaista hyötyä hakukoneoptimoinnin ansiosta
 • Sisällöt kasvattavat myyntiäsi ja saat uusia asiakkaita

Jos tarvitset sisältöjen päälle ymmärtävää mediakonkaria, joka taitaa sekä kuvat että sanat, otathan yhteyttä nyt etkä viidestoista päivä. Tutustu referensseihini esimerkiksi täällä.

P.S. Kauttani saat myös Tiktok-videot.

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some