Laajasalon Villa Furuvik on kuvauksellinen hääpaikka

Laajasalossa sijaitseva Villa Furuvik on itselleni tuttu kuvauspaikka, koska olen haastattelut huvilan yrittäjää ja ikuistanut samoissa maisemissa myös hääjuhlat. Historiallinen miljöö tarjoilee kuvaajalle lukuisia mahdollisuuksia, sillä kauniita kuvaustaustoja on sekä sisällä että ulkona.

Elokuussa 2022 Villa Furuvik toimi asiakasparini hääpaikkana, jossa päivä alkoi vihkimisellä ja päättyi bileisiin. Sain olla mukana ikuistamassa päivän tunnelmat hääkuvaajan roolissa. Koska kohdallemme sattui poutapäivä, kuvasin pääosin ulkona. Aloitimme potrettikuvista, jotka otimme hyvissä ajoin ennen vihkitilaisuutta ja vieraiden saapumista juhlapaikalle.

Monet parit kysyvät, paljonko hääpotrettien ottamiselle on hyvä varata aikaa. Suosittelen, että kuvien ottamiselle jää aikaa vähintään tunti. Kannattaa myös muistaa, että hääpäivä vierähtää nopeasti ohi, eikä vieraita välttämättä tarvitse odotuttaa. Hääpotretit voi hyvin ottaa ennen vihkimistä tai jopa erillisenä päivänä, esimerkiksi koemeikin- ja kampauksen aikaan. Silloin kuvaajalle jää enemmän pelivaraa valon suhteen, eikä hääparin tarvitse stressata hääpäivänä siitä, varastavatko kuvaukset liikaa aikaa.

Lainasimme tätä kuvaa varten Villa Furuvikin kauniit tuolit.
Huvilan miljööstä löytyy useita käyttökelpoisia kuvauspaikkoja.

Villa Furuvik sijaitsee meren äärellä

Aivan Furuvikin uimarannan edustalla sijaitseva Villa Furuvik sopii hääpaikaksi etenkin silloin, kun vierasmäärä pysyy alle 100 henkilön tilaisuudessa. Elokuun häissä vieraita oli noin 70, joten jokaiselle löytyi huvilan uumenista istumapaikka. Minä, muusikot ja videokuvaaja saimme istua omassa huoneessamme, joita paikalta löytyy useampia.

Yksi Villa Furuvikin valttikorteista on sen merellinen ja rauhallinen sijainti. Tarvittaessa paikalle voi saapua vaikka meriteitse veneellä, mutta helpoiten paikan päälle hurauttaa autolla. Suosittelen käyttämään navigaattoria, sillä ensikertalaisille reitti saattaa tuntua kiemurtelevalta. Näin itähelsinkiläisen kuvaajan vinkkelistä katsottuna Villa Furuvik on ihanteellinen hääpaikka, koska ympäriltä löytyy kaikkea, mitä hääparit yleensä kuviinsa toivovat – laiturista luontopolkuihin.

Jos etsit Itä-Helsingin parhaimmat kuvauspaikat tuntevaa valokuvaa, olethan yhteydessä!

Villa Furuvikin sisätiloissa on vanhanajan henkeä.
Furuvikin rantasauna toimii hyvänä taustana hääkuville.
Furuvikin uimaranta palvelee myös hääpareja.

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some