Kirjoititko hakukenttään freelance copywriter Suomi?

Jos etsit sellaista isoa mainostoimistoa, josta löytyy nopeasti joku satunnainen copywriter uutiskirjeiden, markkinointimateriaalien ja verkkokaupan tuotetekstien kirjoittajaksi, kannattaa vielä jatkaa etsimistä.

Satun olemaan yksinyrittäjä ja freelance copywriter, joka tuottaa kaupallisia sisältöjä journalismin keinoin. Kirjoitan tarinoita mielellään pidemmän kaavan kautta, koska pidän ihmisten haastattelemisesta ja uuden oppimisesta enemmän kuin siitä ajattelutavasta, jossa määrä korvaa laadun.

Koska taustani on journalismissa, pystyn jäsentämään ja selkeyttämään vaikeaselkoiset asiakokonaisuuset luettavaan muotoon. Ominta osaamisaluettani ovat kaupalliset henkilöjutut sekä brändiä tukevat yritysreportaasit. En siis välttämättä ole sellainen copywriter, jolta kaikki saavat kaikkea.

Välitarina

Liki 22 vuotta sitten isäni istui iltaa Ravintola Salvessa. Pöytäseurueeseen kuului muuan Vexi. Vaikka olin tuolloin vasta 11-vuotias tyttö, muistan edelleen, miten tärkeä ilta se isälleni oli. Ei liene epäselvää, että meidän perheessämme ei juuri muuta kuunneltu kuin kotimaista musiikkia, erityisesti Irwiniä. On kiistaton tosiasia, että suomalaiset laululyriikat ovat perimmäinen syy, miksi kirjoittamisesta tuli ammattini. Vaikka legenda on poissa, sanat elävät.

Millaisia sisältöjä saat kauttani?

 • Blogitekstit
 • Henkilö- ja yritystarinat
 • Sosiaalisen median sisällöntuotanto
 • Valokuvat (tsekkaa portfolioni, niin ymmärrät)
 • Artikkelit
 • Verkkosisällöt
 • Lehtitekstit, toimitustyöt esimerkiksi asiakaslehtiin

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some