Journalismi

Soitan mieluummin ovikelloa kuin jätän viestin äänimerkin jälkeen. Kuvaan ja kirjoitan yleensä siis siellä, missä tapahtuu. Juttujani on julkaistu sanomalehdissä Helsingistä Kuusamoon. Teen niin henkilöhaastatteluja, reportaaseja, uutisia kuin ilmiö- ja lifestyle-juttuja.

Otan nopeasti haltuun aiheet, ihmiset ja ilmiöt. Minut voi lähettää keikalle niin laamatilalle kuin sairaalaan. Ihmiset ovat syy, miksi rakastan työtäni. Palaan keikalta kotiin aina vähän viisaampana, tarinan ja kuvien kera. Tässä työssä ei tulla koskaan valmiiksi, siksi se myös kiinnostaa.

Jos arvostat alan koulutusta ja kokemusta, minulta löytyy sekä tutkinto että työkokemusta. Vuosien varrella olen työskennellyt muun muassa iltapäivälehdissä, Koillissanomissa ja Aamulehdessä sekä toimittajan että lehtikuvaajan rooleissa. Tällä hetkellä juttujani voi bongata muun muassa Helsingin Sanomista. Vaikka kirjoitan pääsääntöisesti lehtiin, teen mielelläni myös journalistisin keinoin toteutettuja sisältöjä yrityksille. Esimerkiksi Pauligille olen toteuttanut kaupunkikahveista kertovan juttusarjan.

Tutustu juttunäytteisiin, niin tiedät vähän enemmän. Vakoile halutessasi myös LinkedIn-profiilini.

Kauttani onnistuu esimerkiksi:

-Henkilöhaastattelut

-Reportaasit

-Ilmiöjutut

-Kolumnit

-Uutiset

Intohimoaiheitani ovat esimerkiksi:

P.S. Huomaathan, että kohdallani sinun ei tarvitse etsiä lehtikuvaajaa erikseen. Katso kuvat!

* Laskutan työstäni pääsääntöisesti Journalistiliiton suositusten mukaan.

Ota yhteyttä nyt eikä viidestoista päivä!

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some