Dokumentaarinen hääkuvaus on sijoitus tulevaisuuteen

Onko häästressi päällä ja kuvaajan valinta tekemättä? Tiedän tunteen. Hääjärjestelyt vievät yllättävän paljon aikaa, eikä tärkeitä päätöksiä kannata tehdä hötkyillen. Jos jätät valokuvaajan valinnan viime tippaan, et todennäköisesti saa parhainta mahdollista kuvaajaa.

Paljastan tässä vaiheessa, että dokumentaarinen hääkuvaus ei ole ilmaista. Koko päivän kestävä kuvaus ei ole kenellekään ammattilaiselle vihellellen tehty suoritus, vaan paineensietokykyä ja tilannetajua vaativa työpäivä. Sen takia esimerkiksi kahdeksan tunnin kestävä dokumentaarinen hääkuvaus maksaa keskimäärin 1500–3000 euroa, kuvaajasta ja hänen ammattitaidostaan riippuen. Alalla on tällä hetkellä paljon halpoja amatöörejä, jotka vääristävät alihinnoittelun takia markkinoita. Älä siis mene halpaan ja palkkaa sitä halvinta mahdollista hääkuvaajaa, ellet ole valmis pettymään lopputulokseen.

Koska olen lehtikuvaajataustan omaava koulutettu kuvajournalisti, hääkuvaustyylini on luonnostaan dokumentaarinen ja luonnollinen. Kuvaan vain muutamat häät vuodessa, joten halutessasi minut kuvaajaksi, kannattaa olla ajoissa liikenteessä.

Ennen yhteydenottoa tutustu rauhassa portfoliooni ja mieti, voisimmeko olla hyvä match. Kiinnostuitko kuvauksesta?

Ota yhteyttä

  Jenna Lehtonen


  Toimitan kuvia ja tekstejä. Mielellään yhdessä.
  [email protected]
  +358 50 36444 80
  Itä-Helsinki
  Y-tunnus 2754766-3


  Rekisteriseloste ja tietosuoja

  Some